På hjørnet af Ringager og Vallensbækvej i Brøndbyvester finder du en spændende erhvervsejendom, som vi er godt i gang med at udvikle og istandsætte. Hjørnekontoret - Ringager Business Park er en 22.000 m2 markant og synlig ejendom, der samler forretninger på tværs af brancher og størrelser til ét stort dynamisk vækstcenter.

Hjørnekontoret består af tre bygninger, der danner rammen om et forretningsmæssigt fællesskab med selvstændige lejemål, kontorhotel med Hospitality Service Center, konference center, kantine og fitness center. Ejendommen, der ligger på Ringager 2-4, er opført i 1987, og har gennem årene været domicil for en række forskellige virksomheder. Ejendommen gennemgår en omfattende istandsættelse både ind- og udvendigt. Vi er meget langt i processen og udviklingen fortsætter. Som lejer vil du derfor have gode muligheder for at sætte dit eget præg på dit lejemål og være med til at påvirke indretningen. Alle lejemål overtages nyistandsat.
 

Ejendommen har gode, gratis parkeringsforhold med ladere til elbiler og er nem at tilgå med sin beliggenhed i Storkøbenhavn, tæt på både Holbæk motorvejen og Køge Bugt motorvejen, samt tæt på den kommende letbane (2024).

Læs mere på: www.hjornekontoret.dk

Anvendelse: Kontor
Adresse: Ringager 2-4, 2605 Brøndby